Algemene informatie

Om een paard een optimale lymfedrainage te kunnen geven, is het belangrijk dat er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling

Naar aanleiding van jouw vraag spreken we een behandeling af voor je paard? Dan mail ik je vooraf een uitgebreide vragen­lijst toe om in te vullen. Dat geeft mij vast veel informatie om in de behandeling en het advies rekening mee te houden.

De behandeling

De eerste afspraak zal ongeveer 1,5 uur duren. Naar aanleiding van het intake­formulier spreken we een en ander door. Dan zal ik je paard goed bekijken en bepalen hoe ik de behandeling ga uitvoeren. Om te zorgen dat de behandeling maximaal effect heeft, is het belangrijk dat je je paard – afhankelijk van de klachten en de behandeling – een of meerdere dagen rust geeft.

Fijn werken en voor een optimale behandeling

Zorg dat je paard schoon en droog klaarstaat. Ga niet vlak voor de behandeling nog intensief met je paard aan het werk. Zorg voor een schone, veilige en beschutte werkplek met voldoende ruimte om het paard heen. Kies een rustig moment uit, rond voertijden is de omgeving vaak te verstorend.

Behandeling
Toepassen lynfetape

Tarieven

Standaard behandeling: € 60,00
Aanvullende lymfetaping: € 12,50

Reiskosten: tot 20 km vanaf postcode 9718 inclusief, daarbuiten € 0,20 per kilometer.
Werkgebied: Groningen, Drenthe, Friesland.

Voorwaarden

De behandeling vindt plaats op eigen risico. Raadpleeg bij ziekte een dierenarts. Ik stel geen diagnose. Manuele lymfe­drainage werkt onder­steunend naast of na dieren­arts­behandeling.

Privacy

Je gegevens gebruik ik uitsluitend voor mijn eigen administratie. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden, tenzij op verzoek (b.v. met dieren­arts, fysio­therapeut, enz.).